Hi there!

Ik ben Robert, trotse oprichter van BOKI. Tijdens een van mijn vele reizen naar het Afrikaanse continent kwam ik in aanraking met de Afrikaanse ambacht van het weven van manden.

Als interieur liefhebber ben ik altijd op zoek naar unieke vondsten met een mooi verhaal. En dit keer waren deze producten wel heel bijzonder, onder de indruk van deze producten en hoe ze gemaakt zijn, ben ik vastberaden geworden om ze naar Nederland te brengen en jullie allemaal een stukje Afrikaans functional design te kunnen brengen

De collectie

De met zorg samengestelde collectie omvat unieke ontwerpen voor praktisch gebruik of ter verrijking van je interieur. Van decoratieve manden om spullen stijlvol in op te brengen tot kleurrijke hondenmanden en geweven dienbladen, gemaakt van olifantsgras met geitenleren handvaten.

Handgemaakt

Elke mand die je op BOKI. vindt wordt met de hand vervaardigd door Afrikaanse ambachtslieden en heeft een persoonlijk ontwerp. Met gebruik van natuurlijke materialen, zoals olifantsgras, weerspiegelen de manden de essentie van de Afrikaanse natuur terwijl ze een eigentijdse uitstraling hebben. Dit zorgt niet alleen voor unieke en hoogwaardige items, maar draagt ook bij aan het behoud van traditionele weeftechnieken die vaak uniek zijn per gemeenschap.