Verzending en retourneren

Verzenden
Je pakket wordt binnen 5 werkdagen verzonden en je ontvangt een e-mail met een trackingnummer. Met spoed je bestelling nodig? Mail ons op info@boki-baskets.com en we bespreken de mogelijkheden. Wij verzenden via MyParcel met PostNL. De tarieven hiervoor verschillen. Je ziet het tarief wanneer je jouw winkelwagen bekijkt en wilt afrekenen. Ons verzendtarief wordt bepaald op basis van het gewicht en de afmetingen van de producten in je bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling persoonlijk af te halen op ons adres in Amsterdam, J.j. Cremerplein 24-4. Indien je binnen een straal van 10 km van ons adres in Amsterdam woont, komen wij je bestelling graag persoonlijk langs brengen.

Van gedachten veranderd?
Als je van gedachten bent veranderd, kun je je bestelling binnen 30 kalenderdagen retourneren. Alleen ongebruikte artikelen komen in aanmerking voor retournering. Tevens dient het artikel in de originele verpakking geretourneerd te worden. Stuur een e-mail naar info@boki-baskets.com om je retour aan te melden en de reden van retour op te geven. We sturen je vervolgens een retourlabel op. Na ontvangst en controle van het geretourneerde product sturen wij je per e-mail een ontvangstbevestiging. Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze binnen 14 werkdagen verwerkt en automatisch teruggestort op je rekening.

Artikel beschadigd?
Als je een product ontvangt dat beschadigd is, stuur dan binnen 2 dagen na ontvangst een e-mail naar info@boki-baskets.com. We zullen zorgen voor vervanging of terugbetaling. We kunnen je bestelling niet omruilen voor exact hetzelfde ontwerp omdat ieder product uniek is maar we nemen graag contact op voor een passend alternatief.